This is how we roll

Je kunt ze natuurlijk zelf maken, maar Young Living heeft ook een aantal kant en klare rollers in het assortiment die eigenlijk niet mogen ontbreken in je collectie. Mijn favorieten zijn Stress Away, Valor, Deep Relief en Thieves, maar er zijn er nog meer.

Stress Away (€37,50) is mijn lifesaver. De melange van vanille, limoen en andere etherische oliën helpt je ontspannen. In combinatie met Valor helpt het me door de meest stressvolle situaties (en autorijden). Valor (€62,91) is een melange van zwarte spar, blauw boerenwormkruid, kamferhout, geranium en wierook. De olie heeft een houtachtige, aardse geur en is uitermate geschikt voor gebruik in de ochtend om positiviteit te verspreiden.

Deep Relief (€35,92) is een vloeibare pijnstiller en helpt pijnlijke en gespannen spieren te ontspannen. Ideaal voor gebruik na het sporten of als je te lang achter je bureau hebt gezeten.

Thieves® (€38,71) is The Holy Grail onder de oliën want met Thieves® kun je alles aan! Omring jezelf met deze warme, gezellige geur. Deze melange bevat kruidnagel, kaneel, citroen, eucalyptus radiata en rozemarijn. Ik smeer hem dagelijks onder mijn voeten.

Breathe Again (€34,71) heeft een frisse geur en is perfect voor vroege ochtenden, lange dagen en zware workouts. De melange bevat pepermunt, mirte, copaiba en vier verschillende soorten eucalyptus.

Tranquil (€37,50) bevat lavendel, cederhout en Roomse kamille en de kalmerende geur zorgt voor ontspanning en verlichting voor het slapengaan.

Tot slot is er Peace & Calming (€55,65) de enige roller die nog ontbreekt in mijn collectie. Het heeft een zoete, citrusachtige, licht bloemachtige geur. Het kalmeert lichaam en geest en laat de huid stralen. Deze roll on is voorverdund met gefractioneerde kokosolie.

Wil je een keer een roller bestellen en heb je nog geen Young Living account? Ik help je graag!

Because everyone should have an Oily Sister.

* prijzen gelden voor bestellingen op een eigen account

Meer Steefproof

My cup of….

Ik heb een verslaving. Oke, ik heb er waarschijnlijk wel meer als je erover nadenkt (schoenen, tassen, Take That, Italia, all things pink…) maar ik

Verder lezen

Droom groot

Ergens begin december zit ik te scrollen op LinkedIn als er een oproep voorbij komt op mijn tijdlijn: “freelance tekstschrijvers gezocht”…. Hé! 🤩 …..“met aantoonbare ervaring”….

Verder lezen