Nothing but Thieves

“Steef, als er nou één olie is van Young Living die ik echt moet proberen, welke raad je dan aan?” Ik hoor hier tussen de regels door “Lavendel, Orange en die andere standaard “smaken” krijg ik overal (‘goedkoper’), maar welke is nu echt uniek voor YL?”

Ik zet goedkoper tussen aanhalingstekens omdat dat een andere discussie is, maar als mij vraagt waar ik niet zonder kan – zeker niet in deze tijd van het jaar – dan geef ik als antwoord: Thieves. Mijn holy grail. Niet alleen ruikt hij heerlijk, deze melange van kruidnagel, eucalyptus, citroen, kaneel en rozemarijn, het is gewoon je alles-in-een voor iedereen in huis. De pure olie, maar ook de hele schoonmaak- en hygienelijn. 

Ik heb steeds meer producten die ik voorheen in de winkel kocht (allesreiniger, afwasmiddel, handzeep) geditched en geswitched voor de Thieves variant en ik merk dat wanneer ik bij uitzondering/gebrek aan moet terugvallen op de goedkope chemische shit uit de winkel, het me letterlijk de adem beneemt. En die dampen die je inademt, komen dus gewoon in je lichaam terecht!

Spoot ik voorheen bii een poetsbeurt de hele badkuip vol met allesreiniger en schuurmiddel en waren die flessen na 3x leeg, tegenwoordig doe ik bijna een jaar met mijn fles Household cleaner waar ik maar 1 dopje van nodig heb op een hele emmer. Om even snel iets af te nemen, heb ik een sprayfles gemaakt. Superkrachtig en 100% natuurlijk. En het ruikt lekker.

Onlangs “pikte” mijn collega mijn flesje desinfect voor mijn handen. Omdat ze op reis ging en een klein flesje nodig had. “Wauw, deze ruikt lekker!”, zei ze. En nog mooier: “Mijn handen drogen er niet van uit!” 

Wil je er ook eens eentje proberen? Of een ander product? Stuur me gerust een berichtje! 

Meer Steefproof