“Waar haal je toch altijd die leuke dingen vandaan? Of “Welke hotspot mag ik niet missen tijdens een dagje Maastricht?” Het zijn vragen die ik regelmatig krijg en tja, ik shop mezelf nou eenmaal graag een slag in de rondte.

Of dat nu online is of in een stenen winkel; ik laat mijn geld het liefst achter bij de kleine ondernemer en lokale winkelier. Veel tips over Maastricht vind je natuurlijk al terug in mijn boek “Liever vijf sterren…” (bestel ‘m hier) maar er is meer!

En dat vind je hier: Steef’s Favourites. Gegarandeerd Steefproof en alleen maar vijf sterren uiteraard. Want luxe is een keuze 😉

Studio Vaia

De oorbellen van Studio Vaia worden ontworpen en met de hand gemaakt door de talentvolle Jess Pennartz. 

Ik begon ooit met de Twisted Hoops (want die riepen “halloooo, signature earrings, Your Twisted Sister!”). Van het een kwam het ander en escaleerde het tot een doos vol met deze lichtgewicht beauty’s. 

Mickey om mee te nemen naar The Magic Kingdom, The Dolly boots (die ik liever mijn Mark boots noem trouwens) voor naar een concert, de Margarita hoops die overal bijpassen and when life gives you lemons, you put them in your ear. Inmiddels heb ik zelfs een paar, genoemd naar mijn petekind Amelie.

Je vindt Jess op www.studiovaia.com en op Instagram @studiovaia.

Beamies

Ik houd van statement oorbellen, maar ze moeten niet aan mijn oor trekken.

Deze schoonheden van Beamies zijn zo heerlijk lichtgewicht. Zo licht, dat ik soms op de fiets bijna bang ben dat ze uit mijn oren waaien. Maar dat kan niet, want het haakje sluit volledig.

De oorbellen zijn handgemaakt van (vegan) leer.

Neem eens een kijkje op beamies.nl of op Instagram @beamies.nl

Roocy the label

Ik ben echt dol op items die ik kan personaliseren tot mijn eigen merchandise. Dus toen ik dit model tas voorbij zag komen tijdens het scrollen op Instagram, wist ik meteen “daar wil ik mijn logo op!”.

Ik benaderde de meiden van Roocy en vroeg of dat kon; een T omgedraaid boven de S. Natuurlijk kon dat! Sindsdien paradeer ik graag rond met mijn “eigen” tasje en de bag strap met mijn naam maakt het helemaal af. 

Ik wil er denk ik nog één met Your Twisted Sister erop…. En die andere tasjes die ze kunnen personaliseren, die zijn ook nog niet helemaal van mijn wishlist verdwenen 😉

Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb, als je nu verder klikt naar roocythelabel.com

Op Insta vind je de dames @roocy.thelabel.