The apple flap – the fangirl edition

Oorspronkelijk gepost op 22 mei 2020

“Whaaaaaaa ut tuiwke!” | “Jaaaaoooooooo whooooo sjiek he!”

Dat is zo’n beetje de samenvatting van hoe het er gisteren aan toe ging, toen ik eindelijk mijn appelflappen mocht gaan ophalen. Ten kantore van mijn favoriete reisadviseur Vief, waar mijn Concert Sister Fab achter de toonbank stond, terwijl de enige echte Sjef himself het hysterische tafereel gadesloeg. Lees hier nog even wat eraan vooraf ging.

Wat heb ik ontzettend gelachen in die 10 minuten, op 1,5m corona-afstand. Ik liep zelfs bijna weg zonder mijn twee doosjes te betalen! Ik schaam me nog, als ik er aan terug denk. Ter compensatie heb ik een extra donatie overgemaakt. Dan kun jij trouwens ook nog doen. Kijk hier (https://www.gofundme.com/f/mount-everrest-2021-for-ruebens-retreat) voor meer informatie.

Terug naar de hysterie rond de appelflap. Het kan nooit normaal, als Fabienne en ik elkaar zien. Met Vief gaat het nog enigszins, want vakanties zijn serious shit. Ik laat niets aan het toeval over dus als ik met Vief overleg is het codewoord vaak “don’t worry”, maar met Fab spreek ik fangirl dus is alles “whoooooohoooooooo” en dan met het bijbehorende volume.

Die Duchateau appelflap verdient gewoon een eigen fandom. Hij is zó lekker en van iets waarvan weet dat je het waarschijnlijk nooit meer krijgt, geniet je tien keer meer. Net zoals met een concert – waarvan je nooit weet of er nóg een komt. Daar moet je ook elke seconde van in je opnemen en van genieten. Liefde moet je ook delen, dus met pijn in mijn hart gaf ik mijn tweede doosje af aan mijn moeder haha. Ze was er heel blij mee: 

Wij gingen ook extra vroeg eten, zodat we konden genieten van een appelflap als toetje. Maar ja, het leven van een blogger gaat ook niet alleen maar over rozen, want als je maar vier flappen hebt om foto’s mee te maken om je blog mee te vullen, vereist dat heel wat discipline. Om te beginnen moet je je mannen in bedwang houden zodat ze niet meteen de doos plunderen nog voordat je het avondeten op tafel hebt. Daarnaast moet je natuurlijk ook eerst een goede selfie maken zonder daadwerkelijk een hap te nemen. Want als die selfie mislukt, dan moet ie opnieuw…. #zucht

Ongeveer 30 shots later, had ik eindelijk het perfecte shot; blogproof, Instaproof, Steefproof, fangirlproof. Je ziet niet eens dat ik ondertussen al stiekem een hemelse hap had genomen he?! Uiteraard ging ik als echte fangirl ook met meneer Sjef zelf op de foto. 

“Wat moot iech doen?” vroeg hij. “Doe maar hysterisch” was mijn antwoord.

Once a fangirl, always a fangirl.

PS; heb jij ook een leuke selfie met je hysterische appelflap? Stuur ‘m naar Vivianne of U proeft het zo en we maken #hapvandeflap trending!

Meer Steefproof

Il Concerto

Een concert meemaken in mijn lievelingsland. Van een van mijn lievelingsartiesten. Het was een droom die uitkwam in de zomer van 2023. Vanaf het moment

Verder lezen

Fangirl for life

Er is maar één ding waarbij ik ontzettende last van FOMO heb en dat is Take That. Al het andere; feestjes, verjaardagen, ja zelfs Guus

Verder lezen