#8 – Maandag 27 mei 2024

Writing a book is… jezelf af en toe een flinke schop onder je kont geven.

Want ondanks dat ik vorige week vierde dat de tekst voor Liever vijf sterren 2.0 klaar was, was de afgelopen week niet mijn beste. Ik was m’n kind namelijk een week kwijt. Hij ging met school naar Engeland en had de tijd van z’n leven. Ik voelde me incompleet en stiekem ook een beetje jaloers. Want ik wil al zolang weer eens een keertje naar Take That land 😜

Dus er kwam niks uit m’n handen, ik was één brok chagrijn, tot hij donderdagavond weer thuis was. Het bezoek aan de tentoonstelling van Robbie Williams in Moco Amsterdam was een hele fijne afleiding maar van mijn voornemen om “alles af te ronden in de week dat Stijn weg is” kwam dus weinig terecht 🙄

Dus zaterdag en zondag ging ik niet naar buiten, reageerde niet op appjes want mijn eigen opgelegde deadline van 1 juni nadert met rasse schreden… Ga ik het nog redden?

Meer Steefproof