#9 – Zaterdag 1 juni 2024

Juni.

Traditioneel een hysterisch drukke maand met verjaardagen en concerten. Eindelijk is het mijn beurt om Take That na vijf jaar weer live te zien ❤️

Dus het boek moest af. Vertaald en wel. Voor 1 juni, zodat ik nog genoeg tijd zou hebben om naar de drukker te gaan.

Is het gelukt? Na een paar weken dubbele diensten, weinig slaap en één heel asociaal weekend (“laot miech, iech mot sjrieve!”). Avonden waarop ik het liefst vroeg in bed was gekropen met thee en chocola, kroop ik toch nog even achter de laptop (ook met thee en chocola 🤣). Ja, het is gelukt! De baby is naar de drukker en deze is as we speak druk (haha pun intended) met de opmaak van de cover. Ik kan alvast verklappen: hij is heel anders dan de eerste druk maar zooooooo mooi 🤩

Mijn Twisted Readers krijgen als eerste de kans om te bestellen. Als je me ooit je mailadres hebt doorgegeven, dan sta je op die lijst en krijg je binnenkort een speciale editie van Your Twisted Newsletter van me. Ook hebben? Drop dan even je mailadres in mijn DM.

Dit weekend ga ik mijn slaaptekort inhalen (hoop ik) 😴

XOXO,
Your Twisted Sister 😘

Meer Steefproof