#6 – Maandag 13 mei 2024

Writing a book is… ook keihard werken aan je marketing skills (náást je content planning 😜). Kijken, kijken, kijken… en dán kopen 📚💸

Mensen moeten iets eerst 100.000 keer voorbij zien komen, voordat ze überhaupt maar gaan twijfelen over een mogelijke aankoop. Behalve een stabiele fanbase natuurlijk, die wil meteen alles van zijn of haar idool hebben. 

“Hi, have we met? I’m a sucker for merch 😎”

“Als Mark Owen een scheet liet in een potje, zou je het nog kopen he?!”

Euh… Ja waarschijnlijk wel 🙈🤣 Maar niet iedereen is zoals ik, dus werk aan de winkel. 

Wil je me daarbij helpen? Like en deel dan vooral mijn hysterisch hilarische content. Dan denkt Insta ook dat ik leuk ben en toont ze mijn berichten aan meer mensen die me nog niet kennen. Of stuur me een review die ik mag delen (kan ook anoniem), een paar regels is al genoeg. Of een leuke selfie van jou met mijn boek(en)…

Vertel tegen iedereen die het horen wil (en ook wie niet), dat mijn vernieuwde tweede druk eraan komt en dat ‘ie mooooooi wordt en dat je die absoluut niet mag missen.

Let’s build a Twisted Fanbase together, whoohooo 🙌🏼

XOXO,
Your Twisted Sister 😘

Meer Steefproof